Energielevel up/stresslevel down!

We kunnen niet normaal functioneren zonder tijd voor onszelf te maken. Vrije tijd is nodig om jezelf weer op te laden en te ontspannen. Weet je wat Aristoteles hierover zei? Hij noemde vrije tijd een vorm van meditatie en zelfverbetering. Tijd voor jezelf is noodzakelijk omdat dit het moment is waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Alleen door stil te staan en even een stap terug te zetten, kun je vooruit gaan en voelen waar je behoefte aan hebt, aldus de filosoof.

Wij organiseren retreats (retraites) voor verschillende doelgroepen naar het schitterende eiland Ibiza en het zonnige Griekenland, maar desgewenst ook in ons eigen mooie Nederland.
Even helemaal eruit zijn helpt mee om je creativiteit en flexibiliteit weer terug te krijgen. Een prachtige omgeving, mooi weer, gezonde voeding en ontspannende activiteiten geven je nieuwe inzichten en zorgen ervoor dat je je als herboren voelt. Je zit weer barstensvol positieve energie als je terug keert naar huis.

Tijdens onze retreat besteden wij onder andere aandacht aan het terugvinden van je creatieve brein. Als kind draaide alles om kijken, voelen, proeven, ruiken en horen. En dus niet om het denken, de logica en de ratio. Niet voor niets wordt er vaak gesproken van de onbezorgde kindertijd. Hoe dichter je bij je zintuigen terug keert, hoe groter de ontlading. Maar velen van ons weten niet meer hoe ze deze moeten gebruiken. Zij vinden het dan ook vooral lastig om te ontspannen en te genieten van dagelijks, klein geluk.

Retreat in Ibiza of Griekenland

Tijdens onze retreat draaien wij jouw ratio dus even terug op een laag standje. In een 80 tinten groen omgeving verwennen we je met gezonde voeding, een interessant programma en volop tijd om op je eigen manier bij te komen. Als je niet goed voor jezelf zorgt, kan je ook niet goed voor een ander zorgen. Met onze retreats doe je dus niet alleen jezelf een groot plezier, maar ook je omgeving zal er de vruchten van plukken. Je wordt er weer dat aangename mens van dat er altijd al was. Bovendien word je een stuk energieker en productiever. Vandaar dat menig reisje op kosten van de zaak wordt betaald.

Onderstaande retraites vinden allemaal plaats op sunny island Ibiza of Griekenland. Kijk ook op: https://www.coachenresultaat.nl/retraite-vakanties-ibiza-en-griekenland/

De retraites zijn toegespitst op verschillende doelgroepen.

Royal Retreat

De Royal Retreat is bij uitstek geschikt voor ondernemers, directieleden en topmanagers die graag sparren, waarbij koersen worden bepaald en plannen worden gemaakt. Een soort ‘heisessie’, maar dan op een prachtige zonnige plek, met heerlijk eten en inspirerende activiteiten, waardoor de creativiteit volop zal gaan stromen.

Fem Retreat

De Fem Retreat is voor vrouwen die dagelijks zowel zakelijk als privé de ballen omhoog moeten houden. Resetten, opnieuw opladen en verwend worden zijn de keywords voor de deelnemende dames. Gezonde voeding, beweging, reflectie en genieten van al het moois. Degenen die jou zijn voorgegaan noemen het ‘ een kadootje voor jezelf!’

Yoga Retreat Ibiza

Wij organiseren ook yoga retreat Ibiza. ‘s Ochtends starten met een vitaliserende yogasessie om je vervolgens te laten verwennen door een heerlijke brunch. De rest van de dag zal je genieten van al het moois en leuks dat er op Ibiza te zien en te doen is.

Vitality Retreat

De Vitality Retreat is afgestemd op deelnemers die worstelen met de balans tussen zaken en privé. Een walhalla voor mensen die continu oplopen tegen stress gerelateerde klachten en een burn-out willen voorkomen. Je stelt een doel vooraf tijdens een intakegesprek en krijgt nazorg na afloop van deze retreat om e.e.a. te borgen.

Maatwerk

Een maatwerk retreat is, zoals de naam al zegt, compleet afgestemd op jouw wensen én jouw mensen. Brainstormen en analyseren waarbij je hoogstens afgeleid kan worden door het geluid van de golven op de achtergrond. Met je (project-)team activiteiten ondernemen die nauwkeurig afgestemd zijn op jullie doelstelling. En ruimte om te genieten van zon, zee en strand. Zijn onze locaties niet bespreekbaar, dan komen wij gewoon naar jou toe. In overleg bekijken wij welke locatie wel aansluit en hoeveel dagen jullie nodig hebben om de doelstelling te bereiken. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan alle comfort en persoonlijke aandacht; die nemen we gewoon mee.

Quilty pleasure?

Tijd voor jezelf maken is allesbehalve een guilty pleasure! Het is een belangrijk onderdeel van je leven dat ervoor zorgt dat je optimaal kunt presteren en aangenaam gezelschap bent en blijft voor je omgeving. En niet te vergeten; dat je jouw sneltrein voorbij laat gaan en weer even volop geniet van het leven! Stap dus in ons boemeltje op weg naar:

  • Royal Retreat
  • Fem Retreat
  • Yoga Retreat
  • Vitality Retreat
  • Maatwerk retreat

Neem contact op voor een meer informatie/ prijzen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Contact

mail

linkedin

facebook

Parallelweg 36  6922 HR DUIVEN | mail@gabycc.nl 

Top